Serel Yereli Ülkeden Neden Ayrıldı? Bomba Açıklama Çok Konuşulacak

Serel Yereli Ülkeden Neden Ayrıldı? Bomba Açıklama Çok Konuşulacak
Aldığı flaş kararla oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşen ünlü oyuncu Serel Yereli, ülkeden ayrılma sebebini açıkladı.

Bodrum Masalı isimli diziside canlandırdığı Alara karakteri ile ünlenen Serel Yereli, diziden sonra oyunculuğu bıraktı ve İngiltere’ye yerleşti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile isminde sık sık söz ettiren Serel Yereli, Türkiye'den gidiş nedenini açıkladı. Ünlü oyuncunun açıklamaları da kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yurtdışında müzik eğitimi alan Serel Yereli şimdilerde sosyal medyanın gündeminde.

Yereli tatil için Türkiye’ye geldi. Bir markanın davetinde görüntülenen Serel Yereli ülkeden gidiş sebebine ilişkin konuştu.

Serel Yereli İngiltere'yi Neden Seçti?

Ünlü oyuncu, ‘Psikolojimin daha az bozulacağı bir kültüre göç etmeyi tercih ettim. İngiltere’de psikolojim bozulsa bile şarkı yapıp düzeltme ihtimali bir şey vaat ediyor. İngiltere'de toparlayamayacağımı hissettim’ ifadelerine yer verdi.

Yereli İngiltere'de daha özgür hissettiğini belirterek ‘Kendimi ifade etmekle ilgili bir sınırlamayla öncesinde karşılaşmamıştım. Fakat burada oyuncu olduğumdan beri sektör inanılmaz derecede baskılayıcıydı’ dedi.