Cem Yılmaz ile Necla Karahalil Ayrıldı mı? Şok İddialar

Cem Yılmaz ile Necla Karahalil Ayrıldı mı? Şok İddialar
Türkiye’nin gündeminde yer alan Cem Yılmaz ile Necla Karahalil çiftinin ayrıldığı konuşuluyor. İşte konuyla ilgili son gelişmeler…

Son dönemlerde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile konuşulan Cem Yılmaz, Necla Karahalil ile bir ilişkiye başlamıştı. İlişkisi sırasında farklı isimlere sosyal medya hesabından gönderme yapan Cem Yılmaz’ın eski ilişkileriyle gündeme gelmeye başlaması, çift arasında sorunların yaşanmasına neden oldu. Tüm bu iddialar gündemde yer alırken Necla Karahalil’den sürpriz bir video geldi. Cem Yılmaz’a gönderme olarak değerlendirilen bu videoda, Necla Karahalil sözleriyle dikkat çekerken pek çok imada bulundu.

Necla Karahalil Helva Tarifi Vermişti

Geçtiğimiz günlerde zorlu bir dönemden geçtiğini belirten Necla Karahalil, sosyal medya hesabından da helva tarifi verilmişti. Böyle bir tarif vermesi doğrudan Cem Yılmaz’a gönderme olarak kabul görürken son videosuyla ayrılık iddiaları bir anlamda doğrulandı. Video paylaşımında "Kimse kendi çöpünü başkasının evinin önüne dökemez. Aklına mukayyet ol, hep aklın fikrin şeyde." diyerek sert ifadeler kullanan Necla Karahalil’in bu sözleri ayrılığın kesinlik kazandığı şeklinde yorumlandı.

cem-yilmaz-ile-necla-karahalil-ayrildi-mi.jpg

Ünlü ismin yorumu şöyle; “Günaydın biri demiş ki 'Ama Necla Hanım, hayat çok stresli. Çok stresliyiz.'. Ben aksini söylemedim. Ama bu hayat sadece senin için çok stresli değil ya. Herkes için bir o kadar stresli ve stresli olmaya da devam edecek. O yüzden 'kimse kendi çöpünü başkasının evinin önüne dökemez' diyor şair burada. Diyor ki 'akıllı ol, aklına mukayyet ol, git kendini tanı, çekmezler' diyor. 'Hep aklın fikrin şeyde' diyor.”

Bu iddialar sonrasında Cem Yılmaz’ın Necla Karahalil’i takipten çıkması da dikkatlerden kaçmadı.