Serenay Sarıkaya “Hediye Paketi” Tarzının Fiyatı Dudak Uçuklattı

Serenay Sarıkaya “Hediye Paketi” Tarzının Fiyatı  Dudak Uçuklattı
Tarzı ve aşk hayatıyla konuşulan Serenay Sarıkaya’nın yeni tarzının fiyatı dudak uçuklattı. Takipçileri tarzını hediye paketine benzetti.

Netflix’te yayınlanacak yeni projesi için galaya katılan Serenay Sarıkaya, galaya adeta damga vurdu. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle Netflix’te yer alacak ünlü isim, daha önce de pek çok farklı projede Netflix’te yer almıştı. Yeni dizisinde farklı bir karakteri canlandıran sanatçı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada projesi için heyecan duyduğunu söylemişti. Gala gecesinde ise özel tarzı adeta projeyi bile gölgeledi.

Serenay Sarıkaya Tarzı Sosyal Medyayı Salladı

Dizide Serenay Sarıkaya ile birlikte Metin Akdülger, Boran Kuzum, Hakan Kurtaş ve Nil Sude Albayrak gibi oyuncular yer alıyor. İddialı kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran proje, Netflix’teki rekabette yer alacak. geceye tüm oyuncular ve yapım ekibi iddialı bir şekilde hazırlanırken göze çarpan Serenay Sarıkaya oldu. göğüs dekoltesi olan kırmızı bir kıyafet tercih eden oyuncu, elbise altına ise siyah çizmeler giydi. Pozlarını sosyal medyada paylaşan ünlü oyuncu, takipçileri arasında da ikilem yarattı.

serenay-sarikaya-001.jpg

Bazı takipçileri kombini severken bazıları ise yakışmadığını söyledi. En çok dikkat çeken yorum ise “Hediye paketi gibi olmuşsun” yorumuydu. Görünümü ile fark yaratan kombinin fiyatı da oldukça yüksek. Edinilen bilgilere göre kırmızı elbisesinin fiyatı 86 bin 950 TL, siyah çizmelerin ise 68 bin 950 TL.