Tamer Karadağlı’nın Kızı Zeyno Karadağlı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

Tamer Karadağlı’nın Kızı Zeyno Karadağlı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı
Oyuncu Tamer Karadağlı’nın kızı Zeyno Karadağlı, gündemden uzak bir yaşamı tercih ederken yıllar sonra fotoğrafıyla sosyal medyada gündem oldu.

2002 yılında Arzu Balkan ile evlenen Tamer Karadağlı’nın bu evliliğinden bir kız çocuğu olmuştu. Çift Zeyno ismini verdikleri çocuklarını gözden uzakta büyütmeyi tercih etti. Evlilik 2007 yılında sona ererken Zeyno Karadağlı için iki isimden de olumsuz bir açıklama gelmedi. Medeni bir şekilde yolların ayrıldığı evlilikte Zeyno Karadağlı 17 yaşına girdi. Son halinin paylaşılması sonrasında ise sosyal medyada gündem Zeyno Karadağlı oldu.

Zeyno Karadağlı Sahneye Çıktı

Güzel sanatlar alanında kariyer yapmak isteyen Zeyno Karadağlı, Türkiye’nin genç piyanistleri arasında yer aldı. pek çok yerde sahne olan genç sanatçı geçtiğimiz günlerde Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nın 88’inci kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen konserde yer aldı. İşte o fotoğraflar;

tamer-karadaglinin-kizi-zeyno-karadagli.jpg

tamer-karadaglinin-kizi-zeyno-karadagli-001.jpg

Viyola sanatçısı olan Feza Tüzer Gökmen ile fotoğraflarının paylaşılması sonrasında Zeyno Karadağlı sosyal medyada güzelliği ile konuşulmaya başlandı.