Uyuşturucuyla Yakalanan Kalben Serbest Kaldı mı?

Uyuşturucuyla Yakalanan Kalben Serbest Kaldı mı?
Uyuşturucu operasyonu sonucunda gözaltına alınan Kalben Sağdıç’tan son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar.

Türkiye’de şarkılarıyla sevilen ve ülkenin dört bir yanında konserler veren Kalben Sağdıç’ın uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı. Beyoğlu’nda düzenlenen uyuşturuşu operasyonu kapsamında evinde arama yapılan Kalben, uyuşturucu maddeyle yakalandı. Sanatçının gözaltına alınması sonrasında ise gözler alınacak karara çevrildi.

Kalben Sağdıç Serbest Kaldı

Kalben Sağdıç, alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Evinde bulunan uyuşturucu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kalben Sağdıç, uyuşturucu satışı gibi bir durumun olmadığını, kendisinin kullanıcı olduğunu söyledi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nin konuyla ilgili aldığı karar sonucunda adli kontrol şartıyla Kalben serbest kaldı.

kalben-serbest-kaldi-mi.jpgŞarkıcının evine yapılan operasyonda 15 gram uyuşturucu skunk, 2 bin Euro, 730 dolar ve 1500 lira nakit para ele geçirilmişti.

38 Yaşındaki Şarkıcıdan Açıklama

Serbest kalması sonrasında konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, video yayınladı. Şarkıcı, “Müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım; sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde tanıştıklarım, kah güzel kah acı günleri paylaştıklarım, umudundan, sevgisinden dayanışmasından değer aldıklarım. Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyunu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. iyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum. “ dedi.