Hülya Avşar Siyah Mayo Pozuyla Sosyal Medyayı Yaktı!

Hülya Avşar Siyah Mayo Pozuyla Sosyal Medyayı Yaktı!
Güzelliği ve fiziği ile yakından takip edilen Hülya Avşar, giydiği siyah mayo ile verdiği pozu sosyal medyadan paylaştı. Ünlü isim sosyal medyayı adeta yaktı.

Aşk hayatı, şarkıları, iddialı sözleri ve pozlarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar, ileri yaşına rağmen formunu korumaya devam ediyor. Kendine çok iyi baktığını her fırsatta dile getiren Avşar, spor yapmayı da ihmal etmiyor. Sosyal medyanın aktif isimlerinden olan Hülya Avşar, sosyal medyadan paylaştığı yeni pozu ile adeta ortalığı yaktı geçti. siyah bir mayo giyen sanatçı, bu mayo ile poz verdi.

Hülya Avşar’dan Cüretkar Poz!

Son dönemlerde arka arkaya şarkı müjdeleri ile hayranlarını sevindiren Hülya Avşar, yoğun tempoda kendine bakmayı da ihmal etmiyor. Siyah bir mayo giyen ve mayosuyla özel bir poz veren Hülya Avşar, bu pozunu sosyal medyada paylaştı. 2.8 milyon takipçisiyle paylaştığı bu pozuyla kısa sürede en çok konuşulan isimlerden birisi olan Hülya Avşar, poz sonrasında yorum yağmuruna tutuldu. Oyuncuya, "Mayo mu giymiş", "Yıllara meydan okuyor", "Kadın hep güzeldi" gibi yorumlar yapıldı.

İŞTE O POZ

hulya-avsar-siyah-mayo.jpg