Mutfak Bahane’de Herkes Şaşırdı, Bilezikler Sahibini Bulamadı

Mutfak Bahane’de Herkes Şaşırdı, Bilezikler Sahibini Bulamadı
Mutfak Bahane’de bu hafta birinci belli olmasına rağmen yapım ekibi bilezikleri vermeme kararı aldı. İşte programda yaşanan o olaylar…

Mutfak Bahane adıyla ATV’de yayınlanan programda hafta sonu olması nedeniyle eleme potası yaşandı. Yarışmada her zaman olduğu gibi yine kazanan isim açıklandı. Ancak bu hafta sürpriz bir gelişme oldu. Yarışmacıların birbirine tüyo verdiği, kural ihlali yaptığı gibi çeşitli iddialar, programın önüne geçti. Program yönetimi ise yaşanan olayları inceleyerek gerekli cezaları vermek adına süre kazanmak istedi.

Mutfak Bahane’de Bu Hafta Birinci Kim?

Mutfak Bahane’de bu haftanın birincisi 75 puan alan Gamze oldu. “Suçlamalar varken, kural ihlalleri varken, söz dinlenmiyorken bu 15 bileziği kimse hak etmiyor. Bu 15 bileziği vermiyorum. Haftanın birinci belli. Bu nedenle eleme potasına geçiş yapıyoruz.”

mutfak-bahane.jpg

Mutfak Bahane’den Kim Elendi?

Yarışmadan bu hafta bir eleme de yapıldı. Rojda ve Beyhan’ın eleme potasında olduğu puanlamada bir yarışmacı 64 puan bir yarışmacı ise 65 puan aldı. 1 puanlık fark ile yarışmaya veda eden Rojda ve Evren oldu. Beyhan ise 65 puan alarak 1 puan fark ile yarışmada 1 hafta daha kalmayı başardı.