Ümit Özdağ'ın Oğuzhan Uğur'dan Süleyman Soylu ricası gündeme bomba gibi düştü

Ümit Özdağ'ın Oğuzhan Uğur'dan Süleyman Soylu ricası gündeme bomba gibi düştü
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, Youtube üzerinde yayın yapan Bbala Tv'de yeni başlayan “Açık Mikrofon” programına konuk oldu. Özdağ, gençlerin kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Özdağ, programın sunucusu Oğuzhan Uğur'a ''Soylu ile beni ortak programa davet edin" derken Oğuzhan Uğur "Ben o topa girmem." ifadelerini kullandı.

Babala Tv'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, YouTube üzerinden yayınlanacak yeni bir siyaset programını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Gençlerin, siyasi konuklara sorularını yönelterek terleteceği programın ilk konuğu Ümit Özdağ oldu.

Programın başında, Oğuzhan Uğur’a başka bir teklifte bulundu. Özdağ, “Size bir teklifim var. Süleyman Soylu ile beni davet etsenize ortak programa” dedi. Uğur ise buna karşılık “Ben o topa girmem” ifadelerini kullandı.

OY ORANINI AÇIKLADI

Özdağ’ın konuşmasından şu ifadeleri kullandı:

"Bizim stratejimiz bütün partilerden oy almak. Şu anda yüzde 8 oy civarındayız. Adlığımız oyun yüzde 30’u AKP’den yüzde 15’i MHP’den yüzde 17,5’i CHP’den, yüzde 7,5’i İYİ Parti’den.

CEMAATİN KONTROLÜNDE

Bugün sağlık bakanlığının bir cemaatin kontrolünde olduğunu biliyoruz. Nasıl adalet bakanlığı bir başka cemaatin kontrolündeyse. Devlet paylaştırılmış. Devletten cemaat ve tarikat hakimiyetini kaldıracağız. Şu anda devlet kurumlarına el koymuş durumdalar.

SEDAT PEKER SORUSU

Sedat Peker iddialarına ilişkin bir soruyu yanıtlayan Özdağ, “Sedat Peker’in anlattıklarının doğru olduğunu biliyorum. Söylediklerinin önemli bir bölümü basında makaleler halinde yayınlanmıştı. Açıklamaları, bunların da tastiği oldu. Araştırmacı gazetecilerin anlattıkları bu kadar ilgiyle okunmamıştı.” dedi.