Müge Anlı'da Aranan Şaban Ataş'ın Cinayete Kurban Gittiği Öğrenildi

Müge Anlı'da Aranan Şaban Ataş'ın Cinayete Kurban Gittiği Öğrenildi
22 Mart 2024 tarihinde Muğla'dan kaybolan Şaban Ataş'ın cinayete kurban gittiği Müge Anlı'da ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Şaban Ataş'a ilişkin şoke eden gerçekler ortaya çıktı. Müge Anlı’nın programdan sonra baş başa görüştüğü Şaban Ataş’ın eski eşinden itiraf geldi.

Müge Anlı canlı yayınında ele alınan korkunç cinayette sır perdesi aralandı. 52 yaşındaki Şaban Ataş’tan 22 Mart'tan bu yana haber alınamamıştı.

Şaban Ataş'ın Cesedi Bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Şaban Ataş’ın eski eşi Emine Karabulut, çocukları ve akrabaları katıldı. Program sonrası Müge Anlı’nın baş başa görüştüğü Emine Karabulut'un cinayeti itiraf ettiği ve cesedin yerini söylediği iddia edildi. Durumun Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirilmesinden sonra ekipler belirtilen bölgeye intikal etti. Ekipler, Sarıyer mevkiinde üstü taşlarla örtülmüş bir cesede ulaştı. Cesedin Şaban Ataş’a ait olduğu belirlendi.

Boşanmasına rağmen Şaban Ataş ile aynı evde yaşayan Emine Karabulut’un itirafında “Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban’ı iple boğdu, ardından cesedi götürdü” dediği öne sürüldü.

Yapılan itiraftan sonra 3 kişi gözaltına alındı.