Yasak Elma dizisinde beklenmedik ayrılık! Kumru karakterine can veren Biran Damla Yılmaz diziye veda mı edecek?

Yasak Elma dizisinde beklenmedik ayrılık! Kumru karakterine can veren Biran Damla Yılmaz diziye veda mı edecek?
Entrika ve kaosun bitmediği Yasak Elma dizisinde yıldız oyuncu Kumru karakteri yani Biran Damla Yılmaz'ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki Biran Damla Yılmaz gerçekten ayrılıyor mu?

Yasak Elma dizisinde  sevilen karakter Kumru'nun diziden ayrılacağı konuşuluyor. Eda Ece ile Şevval Sam'ın ilk sezonundan bu yana başrolünde yer aldıkları Yasak Elma dizisine son olarak Nehir Erdoğan dahil oldu. Nehir Erdoğan'ın Julia karakteri ile yer alacağı dizi hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılmaya başlandı. İddiaya göre diziden ayrılacak isim de, Kumru karakterini oynayan Biran Damla Yılmaz olacak.

BİRAN DAMLA YILMAZ AYRILIYOR MU?

Yılbaşı haftasında tatil yapacak olan dizi, son sezonunda da yüksek reytingler almaya devam ediyor. Ancak dizi ile alakalı olarak sıklıkla Kumru karakteri üzerinden bir ayrılık haberleri yapılıyor.  Gerçek ise bambaşka çıktı. Dizide Kumru karakterini oynayan genç oyuncu Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma'dan ayrılmayacak. Haziran ayında ekrana veda etmeye hazırlanan Yasak Elma'da Kumru karakteri, final bölümüne kadar yer bulacak.