Ünlü Oyuncu Aldatıldığını İtiraf Etti

Ünlü Oyuncu Aldatıldığını İtiraf Etti
Katarsis’e konuk olan Furkan Andıç, aldatıldığını itiraf etti. İşte programdan dikkat çeken o detaylar…

Gökhan Çınar’ın sunumu ile yayınlanan Katarsis’te ünlü isimlerin itirafları konuşulmaya devam ediyor. Programın son konuğu olan Furkan Andıç, ilişkilerde yaşadıklarını samimi bir şekilde anlattı. Ünlü oyuncunu aldatılma itirafı yapması da dikkatlerden kaçmadı.

Yeni Filmiyle Konuşuluyor

Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan ve Cadı ismiyle çekimleri yapılan Furkan Andıç, bu filmde yer alan oyunculardan birisiydi. Filmin tanıtımı için farklı programlarda yer alan Furkan Andıç, son olarak Katarsis’te izleyicilerin karşısına geçti. Bir dönem Aybüke Pusat ile ilişki yaşayan ancak kıskançlık krizleri ile gündeme gelen Furkan Andıç, yıllar önce yaşadığı aldatılma hikayesini de anlattı.

furkan-andic.jpg

Furkan Andıç : En Yakın Arkadaşımla Aldattı

Sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını söyleyen Furkan Andıç, seneler sonrasında o ikili ile tekrar karşı karşıya geldiğini ifade etti. Ünlü oyuncu, "Bana baktıklarında o anı hatırlamalarını istemem. Kimse böyle bir hapishanenin içinde yaşamasın yani. O mahcubiyeti yaşamaya gerek yok, hangimizin 17 yaşında verdiği karar doğru bir karardı ki?" dedi.