Zara Nasıl Kilo Verdiğini Açıkladı: Adeta Eridi!

Zara Nasıl Kilo Verdiğini Açıkladı: Adeta Eridi!
Şarkıcı Zara, son dönemlerde spora başladığı pozlarıyla dikkat çekerken son pozundaki değişimi olay oldu.

Güçlü sesiyle Türkiye’de büyük bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başaran Zara, sesi kadar güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medyayı da etkin kullanan sanatçının son pozu ise büyük ses getirdi. Eski görüntüsünden hiç eser kalmayan şarkıcının spor ve beslenme ile birlikte zayıfladığı ve çok daha fit olduğu görüldü. Yeni görünümüne hayranlarından tam not gelirken Zara’ya erimişsin yorumları yapıldı.

Zara Nasıl Kilo Verdi?

Kilo verdiği görülen Zara için takipçileri nasıl kilo verdiğini merak etti. Ancak şarkıcı nasıl kilo verdiği konusunda herhangi bir detay paylaşmadı. Ancak yoğun bir spor programı takip ettiği görülen ünlü sanatçının sporla birlikte beslenmesine de dikkat ettiği ve kısa sürede istediği sonuçlara ulaştığı düşünülüyor. Zara bu konuda sadece spor detayını öne çıkardı. İşte o fotoğraf;

zara-nasil-kilo-verdigini-acikladi-adeta-eridi.jpg

Spor fotoğrafının altına "Spordan sonra bir mutluluk geliyor, net… 'Ay omuzum ağrıyor, ay kolum ağrıyor' cümleleri kasları çalıştırınca bitiyor. Hele bir de öğretmeniniz işine aşık biri ise yaşadınız... Koşa koşa gitmeli spora, canım Yıldız Tilbe’nin dediği gibi bir odadan öbürüne geçerken yoruluyoruz zaten. Ve Teoman’ın dediği gibi 'spor hocaları yormasınlar bizi spor yaptırırken..." yorumunu düşen Zara’nın yeni hali çok beğenildi.