Hülya Avşar’dan İrem Derici’ye: "Ben Erkek Olsam Seni..."

Hülya Avşar’dan İrem Derici’ye: "Ben Erkek Olsam Seni..."
Hülya Avşar’ın programına konuk olan İrem Derici’ye gelen aşk yorumu gündem oldu. İşte ikilinin sohbeti...

YouTube üzerinden yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının yeni konuğu İrem Derici oldu. Aşk hayatı, dobra sözleri ve şarkılarıyla Türkiye’nin gündeminden düşmeyen İrem Derici, aşk hayatına dair samimi itiraflarda bulundu.

Şarkılarıyla Beğeni Topluyor

Zorun Ne Sevgilim?, Kalbimin Tek Sahibine ve Dantel isimli şarkılarıyla Türkiye’de büyük ilgi gören İrem Derici’nin aşk hayatı ise aynı başarıyla gitmiyor. Survivor’da Türkiye’nin tanıdığı Atakan Işıktutan ile ilişki yaşayan İrem Derici, sonrasında ise Gökhan Fırat ile aşk yaşamıştı.

irem-derici.jpgUzun süreli bir ilişki yaşamayan İrem Derici, en uzun ilişkisinin 1.5 yıl sürdüğünü itiraf etti. Bir kere aldatıldığını da samimi bir şekilde açıklayan İrem Derici, "Ben de tahammül yok. En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü. Gidişat neyi gösterecek belli olmuyor. Bir kere aldatıldım mecbur bırakıp gitmek zorunda kaldım onun haricinde bütün ilişkilerimde hep ben gittim. Benimki daha büyük yarışı değil ama hep ben gittim. Seviyorken de ben gittim bir arkadaşıma yamuk yapıldı diye ben gittim. Gidip de tekrar barıştığım kimse olmuyor." dedi.

Hülya Avşar’dan İrem Derici’ye: "Ben Erkek Olsam Seni Bırakırdım”

Çok ağır bir tempoda çalıştığını söyleyen İrem Derici’nin aşk itirafları sonrasında Hülya Avşar’dan dobra bir yorum geldi. Hülya Avşar’ın “Bence ilişkilerin senden dolayı bitiyor. Çünkü yoğun bir tempoda çalışıyorsun. Ben erkek olsam seni bırakır giderim." demesi, sosyal medyada gündem oldu.