Uyuşturucu kullandığı iddia edilen Şeyma Subaşı'ya ilk şok!

Uyuşturucu kullandığı iddia edilen Şeyma Subaşı'ya ilk şok!
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın uyuşturucu kullandığı iddia edilen görüntüleri gündem olmuştu. 'Şeyma Subaşı uyuşturucu kullandı mı?' soruları gündemde yer alırken Subaşı'ya ilk ceza kesildi.

Acun Ilıcalı'dan boşanmasının ardından Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile sevgili olan Şeyma Subaşı, bir partide çekilen fotoğrafları ile gündem oldu. Subaşı'nın uyuşturucu kullandığı sırada çekildiği öne sürülen görüntüler tartışmalara neden oldu.

Görüntülerin sonrasında Şeyma’ya ilk darbe anlaşma yaptığı firmadan geldi. Subaşı’nın marka yüzü olduğu spor firması, tanıtım partisini iptal ettiğini duyurdu.

KREATİF DİREKTÖR OLMUŞTU

Sabah yazarı Bülent Cankurt’un haberine göre, Şeyma, popülerliği nedeniyle bir spor giyim markasının kreatif direktörü olmuştu ve geride bıraktığımız cuma günü de imza attığı koleksiyonun tanıtımını gerçekleştirecekti.

Marka, aynı zamanda reklam yüzü olan Şeyma ile beraber mağazasında tanıtım partisi yapacaktı. Fakat o görüntülerin ardından parti iptal oldu.

ETKİNLİK ERTELENDİ

Markadan, "Bugün gerçekleştireceğimiz tanıtım etkinliğini ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere erteleme kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Yeni davetle ilgili detayları en kısa sürede paylaşacağız" açıklaması geldi.

Marka, Şeyma'yı devre dışı bırakarak başka bir biçimde tanıtım yapmaya çalışacak. Şeyma, daha önce de yeme-içme ve moda sektörlerinde girişim yapmış ve başarısız olmuştu. Bu defa daha başarılı olup olmayacağı netleşmeden işi sonlanmış oldu.