Özcan Deniz'in sevgilisine yaptırdığı doğum günü pastası alay konusu oldu

Özcan Deniz'in sevgilisine yaptırdığı doğum günü pastası alay konusu oldu
Şarkıcı Özcan Deniz kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi İranlı modacı Samar Dadgar'ın yeni yaşını ilginç bir pastayla kutladı. Özcan Deniz'in sevgilisine yaptırdığı pasta dalga konusu oldu.

Bir çocuğunun annesi olan Feyza Aktan ile olaylı bir biçimde ayrılan 50 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, bir süredir 28 yaşındaki İranlı modacı Samar Dadgar ile sevgili. Deniz, önceki gün sevgilisine doğum günü sürprizi yaptı.

Aşklarını göz önünde yaşayan ve sık sık aşk dolu paylaşımlar gerçekleştiren çiftten Deniz, genç sevgilisinin yeni yaşı için bir etkinlik yaptı. Sevgilisine şato ve ve masal figürlerinin olduğu devasa bir pasta yaptıran Deniz, romantik bir fotoğrafı da Instagram sayfasından paylaştı.

"GAMZESİNE YANDIĞIM"

Sevgilisini öptüğü bir fotoğrafı Instagram sayfasından paylaşıp aşkını haykıran Deniz, "İyi ki geldin... Sen geldin şehre bir film geldi. Ben yenilendim, bulutlar gitti. Bir güzel orman oldu yazılarda. İklim değişti, Akdeniz oldu. O eşsiz sevgi dolu kalbinle iyileştirdin dokunduğun her şeyi. iyi ki doğdun masalımın prensesi. Güzel gülüşlüm, gamzesine yandığım" notunu yazdı.

Özcan Deniz'in 28 yaşındaki sevgilisi için yaptırdığı pasta sosyal medyada dalga unsuru oldu. Pastayı çocuk doğum gününde yapılan pastalara benzeten çok sayıda kullanıcı, "Küçük sevgilisi yapınca bu konsept normal" değerlendirmesinde bulundu.