Dün mahkemede bayıldı, bugün hakkında aşk iddiası çıktı! Ece Erken o dedikodulara ilişkin açıklama yaptı

Dün mahkemede bayıldı, bugün hakkında aşk iddiası çıktı! Ece Erken o dedikodulara ilişkin açıklama yaptı
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 7 ay önce öldürülmüştü. Dün gerçekleşen duruşmada bayılan Ece Erken'in Ankaralı iş insanı Hayrettin Coşkun ile aşk yaşadığına dair dedikodular çıktı. Ece Erken konuya ilişkin açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz ocak ayında İstanbul Yeşilköy'de silahlı saldırıya uğramış ve bunun sonucunda yaşamını yitirmişti. Olayla ilişkisi olduğu tespit edilen kişiler kısa süre içerisinde tutuklanmıştı.

Ece Erken, Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görülmeye başlayan davada sanık Kadir Yasak savunma yaparken bayılmıştı.

HERKESİ ŞOKE EDEN AİK DEDİKODUSU

Hayatını kaybeden eşinin ardından zor günler yaşayan Ece Erken hakkında bomba dedikodu yayıldı. Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, ünlü sunucu yeni bir aşka yelken açtı. Erken'in, Ankaralı iş insanı Hayrettin Coşkun ile bilrikte olduğu iddia edildi.
Aşk iddialarının ortaya çıkmasının ardından Ece Erken'den zehir zemberek açıklama geldi.

ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Hayrettin Coşkun ile birlikte olduğu haberinin yalan olduğunu çok sert bir dille açıklayan sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Erken, "Daha dün eşimin davasının ilk günüydü. Bugün sabah kalktığımda ise 'aile dostum' dediğim, eşiyle ve çocuklarıyla görüştüğüm Hayrettin abimle aşk yaşadığım iddia ediliyor.

Bu haberi yazan kişiyi önce Allah'a sonra yargıya havale ediyorum. Canımı çok yaktınız! Dava açacağımı bildirmek isterim. Buradaki tek amaç sahte bir haberle davayı gündemden düşürme çabasıdır" ifadelerini kullandı.