Uzun zaman sonra ilk kez görüntülenen Özgü Namal gazetecilerle tartıştı

Uzun zaman sonra ilk kez görüntülenen Özgü Namal gazetecilerle tartıştı
Uzun süre sonra Bodrum'da tatil yaparken yakalanan Özgü Namal, kendisini ve çocuklarını görüntüleyen muhabirlerle tartıştı. Görüntü alınmasına tepki gösteren Namal, "Hemen sil o fotoğrafları" dedi.

Başarılı oyuncu Özgü Namal, uzun zamanın ardından ilk kez Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yaparken yakalandı.

Televizyonlardan uzak yaşamaya başlayan Namal, çocukları Nefes ve Elem Su ile önceki gün Bodrum’daki Ortakent’teki bir plajda zaman geçirirken görüntülendi.

TARTIŞMA YAŞADI

Boyamadığı beyaz saçları ve zayıf haliyle dikkat çeken Namal, kendisini görüntüleyen muhabirlere kızdı. Üstünü giyip çocuklarını yanına çağıran oyuncu, plajdan ayrılırken basın mensuplarıyla tartışma yaşadı.

“Burası özel bir alan, beni çekemezsiniz. Hemen buraya gel, gel buraya. Hemen silin o fotoğrafları” diyen Özgü Namal, “Sizi burada çekmemizde yasal anlamda bir sıkıntı yok. Lütfen sakin olun” cevabını alınca kızgınlığı arttı.

Oyuncu, aynı gün aynı yerde eşi ve çocuğuyla görüntülenen Azra Akın’ın oturduğu yeri işaret ederek “Buradakiler çocuklarının çekilmesini isteyebilir ama ben istemiyorum, ben onlar gibi değilim" dedi.

Özgü Namal’ın sinirli şekilde uzaklaşmasının ardından muhabirlerin yanına gelen oğlu Nefes'in muhabirlere “Abi fotoğrafları bence silmeyin, çünkü ben gazetede çıkmak istiyorum” dediği öne sürüldü.