Seda Sayan'ın eşinin oğlu Artur'dan flaş açıklama: Seda benim annem değil

Seda Sayan'ın eşinin oğlu Artur'dan flaş açıklama: Seda benim annem değil
Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten'in önceki evliliğinden olan çocuğu Artur Ökten, sosyal medyadan yapılan bir yoruma kızdı. "Sırtın yere gelmez oğlum Seda annen var bu hayatta" yorumuna kızan Artur Ökten, "Seda benim annem değil ben ona abla diyorum! 2- Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez o benim arkamda, Seda abla değil" dedi.

Ünlü şarkıcı Seda Seda geride bıraktığımız mayıs ayında kendisinden 27 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlenmişti. Seda Sayan, evlenmesinin ardından eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Artur’u sosyal medyadan takip etmeye başladı. İkilinin arasının iyi olduğu konuşuluyordu.

Geride bıraktığımız günlerde kayınvalidesiyle pozlarını da yayınlayan Seda Sayan'ın eşinin oğlu bir yoruma ise sinirlendi.

Artur’un neredeyse her paylaşımını beğenen ve yorum bırakan Seda Sayan, Artur’un son paylaşımına da yorum yaptı. Bir takipçi ise Arthur'a ‘’Sırtın yere gelmez oğlum Seda annen var bu hayatta’’ dedi.

Artur Ökten ise yoruma sinirlenerek "1- Seda benim annem değil ben ona abla diyorum! 2- Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez o benim arkamda, Seda abla değil!’’ ifadelerini kullandı.