Acun Ilıcalı'dan 'kavga' açıklaması! Şeyma Subaşı ile ne konuştu?

Acun Ilıcalı'dan 'kavga' açıklaması! Şeyma Subaşı ile ne konuştu?
Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı'nın Bodrum'da herkesin içinde kavga ettiği iddia edilmiş, görüntüler bomba etkisi yaratmıştı. Acun Ilıcalı 'kavga' ile ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Melisa adını verdikleri bir kızları bulunan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın Muğla'nın gözde tatil yeri Bodrum'da ünlülerin uğrak bir restoranında tartıştıkları öne sürülmüştü. İkilinin kavga ettiği öne sürülen görüntünün magazin gündemine bomba gibi düşmesinin sonrasında Ilıcalı'dan beklenen açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin bir etkinliğine giden Acun Ilıcalı, Beyaz TV'de ekranlara gelen Beyaz Magazin programının muhabiriyle ayaküstü konuştu. Şeyma Subaşı ile tartıştığı doğrultusundaki iddiayı yalanlayan Ilıcalı, "Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var. Böyle hikayeler tabi ki de normal. Popülerite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemimi yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim" ifadelerini kullandı.