Milyonluk anlaşma! Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı, Dimes markasıyla el sıkıştı!

Milyonluk anlaşma! Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı, Dimes markasıyla el sıkıştı!
Survivor All Star'da birinci çıkan Nisa Bölükbaşı'na reklam teklifleri için, markalar sıraya girdi. Bölükbaşı en çok aklına yatan 'Dimes' markasıyla işbirliği için masaya oturdu. Milyonluk anlaşamaya imza atan Bölükbaşı, Aleyna Tilki'den bayrağı devir aldı.

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı İstanbul'a döner dönmez teklif yağdı. Genç yarışmacı özellikle reklamcıları peşinde koşturmaya başladı. 5 farklı markadan teklif alan Bölükbaşı'nın bir içecek firmasıyla geçtiğimiz günlerde görüşmüştü. Bugün Bölükbaşı o imzayı attı ve Dimes markasıyla milyonluk bir reklam kampanyası anlaşması yaptı. Dimes'in son reklam yüzü Aleyna Tilki olmuştu. Bölükbaşı, böylece Tilki'den bayrağı devralmış oldu.

1 MİLYON TL'YE ANLAŞMA İMZALADI 

Yakında televizyon, bilboardlarda ve dijital medyada yer alacak olan reklam filmleri şimdiden merak konusu oldu. Bölükbaşı'nın ayrıca iki tekstil, bir de banka reklamı için gelen reklam tekliflerini değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi. Yarışmada aldığı birincilik tartışma konusu olan Bölükbaşı, eleştirilere "Kalbimle kazandım" yanıtını vermişti. Öte yandan Nisa Bölükbaşı'nın Ogeday Girişken'le beraberliği de sürüyor.