Gelinim Mutfakta’da Bugün Kim Birinci Oldu, Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta’da Bugün Kim Birinci Oldu, Kim Elendi?
Gelinim Mutfakta’da kritik gün geldi. Her Cuma olduğu gibi bugün de Gelinim Mutfakta’da birinci olan ve yarışmadan elenen isimler açıklandı.

Ekranların en sevilen programlarından birisi olan Gelinim Mutfakta’da bu haftanın merak edilen sonuçları açıklandı. Nursel Ergin sunumuyla ekranlara gelen programda hafta boyunca yapılan yemekler oylanıyor ve en yüksek puana ulaşan gelinler büyük ödülün sahibi oluyor.

Çeyrek Altın Yeşim’in Oldu

Haftanın çeyrek altınını kazanan gelin Yeşim oldu. Yeşim çeyrek altını kazandığı için çok mutlu olduğunu söylerken gözler her Cuma verilen bileziklerin kimlere verileceğine çevrildi. Haftanın en yüksek puanına sahip olan geline verilen 10 altın bilezik de bu hafta sahiplerini buldu.

gelinim-mutfaktada-bugun.jpg

Bileziklerin Sahibi Damla

Bu hafta Gelinim Mutfakta’da hafta boyuna iyi performans sergileyen Damla, 10 bileziğin de sahibi oldu. 1 puan fark ile bilezikleri kazanan Damla büyük sevinç yaşadı. Annesi Rabia’nın “Sonunda bilezikleri aldın. Hak ettin” dediği gelini Damla, tüm kayınvalidelere teşekkür etti.

Burçin Yarışmaya Veda Etti

Programa yeni katılan Burçin, bu hafta itibariyle yarışmaya veda etti. “Bu atmosferde olmak, sizlerle birlikte olmak çok güzeldi. Burada yeni arkadaşlarla tanıştım. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. Duygulanan Burçin ve kayınvalidesi programa veda ederek ayrıldı.

Yeni haftada yeni bir yarışmanın dahil olacağı Gelinim Mutfakta aynı heyecan ile ekranlara gelmeye devam edecek.