İzmir'de beslediği köpeğe işkence ederek katlettiği iddia edilen Emine Avcı kimdir? Emine Avcı olayı nedir

İzmir'de beslediği köpeğe işkence ederek katlettiği iddia edilen Emine Avcı kimdir? Emine Avcı olayı nedir
İzmir'in Buca ilçesinde Emine Avcı isimli bir şahısın evde beslediği köpeğe işkence yaptıktan sonra balkondan aşağı atarak zavallı hayvanı katlettiği iddia edildi. Durum karşısında çevredekiler polis ekiplerine haber verdi. Peki Emine Avcı olayı nedir? Emine Avcı kimdir? İşte yanıtlar...

İzmir’in Buca ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Emine Avcı isimli şahıs evinde beslediği köpeğe bir saat boyunca işkence yapmasının ardından balkondan atarak katletti. Bu haberin yayılması üzerine sosyal medyada yoğun bir kampanya başlatıldı. Yüzbinlerce insan Emine Avcı'ya tepki gösterirken tutuklanmasını talep etti.

Buca’da bir apartmanın en üst katında yaşamına devam ettiren Emine Avcı isimli şahıs, köpeğine saatlerce işkence yaptıktan sonra bulunduğu dairenin balkonundan aşağı atarak zavallı hayvanı katlederek tepkilerin odağına oturdu. Zavallı köpeğin acı içinde havladığını ve bağırdığını duyan sokak sakinleri zaman kaybetmeden durumu kolluk güçlerine haber verdi. Bunun üzerine Emine Avcı gözaltına alındı. Karakola götürülen Emine Avcı ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Öte yandan kadının kendisini gözaltına almaya gelen polislere de hakaretler yağdırdığı ve gözaltı yapılmasına direndiği çevredekiler tarafından görüldü.

Herkesin vicdanını sızlatan olay sosyal medyada büyük ses getirdi ve #emineavcitutuklansın etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı.

EMİNE AVCI KİMDİR?

Psikolojik rahatsızlıkları olduğu iddia edilen Emine Avcı'nın hayatı hakkında ayrıntılı bilgiye henüz ulaşılamadı. Haber ile ilgili detaylara ulaşıldıkça haberimize eklenecektir.