Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Kimdir? Saatlerinin Değeri Ne Kadar?

Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Kimdir? Saatlerinin Değeri Ne Kadar?
Saatleriyle ünlenen AK Parti Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. İşte siyasi ismin hayatı ve Rolex saatlerinin değerleri…

Türkiye’de AK Parti Grup Başkanvekili ve Manise Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu saatleriyle konuşulmaya devam ediyor. Milyon lira değerinde olan saatlerine bir yenisini ekleyen ünlü isim, sosyal medyanın radarından kaçamadı. Geçtiğimiz dönemlerde taktığı pahalı saatiyle görüntülenen ve gündeme konu olan Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, şimdi ise yeni ve lüks saatiyle bir kez daha fotoğraf karelerin yansıdı.

Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Kimdir?

AK Parti’nin resmi sayfasında yer alan Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir sayfasına göre Bahadır Yenişehirlioğlu 19 Ocak 1962 de doğdu. Akhisar doğumlu olan milletvekili eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Katıldığı sempozyum ve konferanslara dikkat çekilen sayfada halklar ve toplumlar üzerine Dünya genelinde pek çok araştırma yaptığı ifade ediliyor.

28 yıl boyunca avukatlık mesleğini icra eden Bahadır Yenişehirlioğlu, daha sonrasında ise yazar ve oyuncu olarak yeni bir kariyere başladı. Bahadır Yenişehirlioğlu’nun 12 romanı ve 1 kitabı var. Dergilere ise yazıları ile katkı sağlayan siyasi ismin 7 Güzel Adam, Sevda Kuşun Kanadında, Payitaht “Abdülhamid”, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, Hayreddin Sultanın Fermanı dizilerinde imzası yer alıyor. Oyuncu olarak ise Direniş Karatay ve Vecihi Hürkuş adlı yapımlarda rol aldı. 28. Dönem Manisa 1. Sıra Milletvekili seçilen Bahadır Yenişehirlioğlu’nun saatlere özel bir ilgisinin olduğu düşünülüyor.

milletvekili-bahadir-yenisehirlioglu-saatlerinin-degeri.jpg
Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Saatlerinin Değeri Tartışılıyor

Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Saatlerinin Değeri Ne Kadar?

Geçtiğimiz dönemlerde Rolex saat markasının saati ile görüntülenen Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yeni bir saati daha ortaya çıktı. Audemars Piguet Royal Oak modelini taktığı görülen milletvekili için ilk bilgi Gelecek Partisi Ordu Kurucu İl Başkanı Ali Safa Aydın’dan geldi. Aydın “Ne yani KOSKOCA AKPli vekil @Yenisehirlioglu sadece ROLEX ile mi idare edecekti. #Emekliler’in 17 yıllık maaşı ile alacağı bir Audemars Piguet Royal Oak’ı olmayacak mıydı! Yazıklar olsun. Tüm alın terleri(!) size, yoksulluk vatandaşa mı reva! Bir de “Tevazu” yazmışlar…” diyerek bu duruma dikkat çekti.

Saatin değerinin ise 2 milyon TL olduğu ortaya çıktı. Yurt dışında 57 bin 571 Euro’dan satışa sunulan saat, lüks saatler kategorisinde yer alıyor.