Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor mu? Açıklama geldi

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor mu? Açıklama geldi
Uzun zamandır boşanacakları konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerer çiftinden yeni açıklamalar geldi. Peki Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor mu? Hadise ve Mehmet Dinçerler ne zaman evlendi?

Hadise ile eşi Mehmet Dinçerler boşanmaya karar verdi. Boşanma kararıyla alakalı açıklama ise Hadise'nin menajerinden geldi. Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler ayrıldı mı, boşanıyorlar mı, neden, konuyla ilgili son dakika açıklama geldi mi, açıklamada ne denildi? İşte cevapları...

Magazin dünyasında arkadaşlıkları ve evlilikleri uzun zaman gündem olan Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftiyle alakalı son zamanlarda bazı magazin sitelerinde iddialar ve dedikodular gezmeye başlamıştı.

BOŞANMA KARARI ALDIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Söylentilere göre Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti boşanma kararı aldı fakat kamuoyundan saklıyorlardı.

Mesele ile alakalı birkaç gün sessizliğini koruyan taraflar en sonunda bir açıklama yapmıştı.

İlk açıklama Hadise tarafından gelmişti.

İLK ZAMANLARDA ÇOKÇA BERABER GÖRÜNTÜLENİYORLARDI

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler 15 Mart'ta nişanlanmış çift ardından aile arasında yapılan sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Beraberliklerinin ilk döneminde sık sık kamera karşısına geçen ve sosyal medyada fotoğraf yayınlayan çift bir süredir ayrı ayrı görülüyordu.

Özel yaşamı hakkında açıklama yapmayan Hadise geride bıraktığımız günlerde verdiği konserde "Küçük Bir Yol" şarkısını söylerken gözyaşlarına boğulmuş, duygusal anlar yaşayan ünlü şarkıcı sevenlerini de şaşkına uğratmıştı. Bir süredir aralarında problem olduğu iddia edilen ünlü çift, son zamanlarda sergiledikleri tavırlarla dedikoduları alevlendirdi. Yakın zamanda eşiyle bir arada görülmeyen Hadise, Dinçerler'in 23 Ağustos'taki yaş gününde de hiçbir paylaşım yapmadı.

YÜZÜĞÜ ÇIKARMIŞTI

Hadise evlenmesinin ardından verdiği bütün konserlerinde Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi esnasında hediye ettiği 3 milyon TL'lik pırlanta yüzüğü hep takmış, fakat ünlü popçunun son iki konserinde yüzüğünü takmaması dikkat çekmişti.

Bir süredir eşinin konserine gitmeyen Mehmet Dinçerler evvelsi gün yeni mekânın açılışında ünlü konukları ağırladı. Bu özel günde Hadise eşini tek başına bıraktı. Mehmet Dinçerler ise evlenmelerinin ardından ilk defa alyansını takmadan kamera karşısına çıktı.

HADİSE'NİN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

İddiaların sonrasında Hadise'nin yakın çevresindeki bir kaynak, “Her şey yolunda” sözleriyle, söz konusu söylentilerin 'gerçek dışı' olduğunu kaydetmişti. Fakat gelen son açıklama her şeyi daha net bir biçimde meydana çıkardı.

Eşi Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtığı iddia edilen Hadise kanadından ilk açıklama geldi. Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk, boşanma davası açıldığını doğruladı.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Hadise ve bir zamandır problem yaşadığı eşi Mehmet Dinçerler resmen boşanıyor. Konserinde ağlaması ve sonrasında yaptığı dans çok konuşulan ünlü şarkıcı Hadise, bugün boşanma davası açtı.

Hadise kanadından boşanma davasının ardından ilk açıklama da geldi. Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk, Snop Magazin'e yaptığı açıklamada boşanma davasının açıldığını kabul etti. Basın danışmanına "Boşanma dilekçesini verdim. Arayanlara boşanacağımı açıklayabilirsin" dediği bildirilen şarkıcının dilekçesini Beykoz Adliyesi'ne verdiği öğrenildi. Dinçerler'in daha az konser yapmasını ve kapalı giyinmesini isteyen ailesinin baskısından sıkılan Hadise'nin fikir ayrılığı sebebiyle bu kararı aldığı iddia ediliyor. Ünlü şarkıcının son zamanlarda konser sayısını artırması dikkat çekmişti.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

İkilinin çocuk konusu nedeniyle tartıştığı ve Hadise'nin evi terk ettiği iddia edildi. Gene söylentilere göre büyükler araya girdi ve Hadise eve tekrar döndü. Fakat yüzükler çıktı, sosyal medya paylaşımları da kesildi. Çift uzun zamandır da beraber görülmedi. Eşi Mehmet Dinçerler'in Hadise'nin sahne performanslarına karıştığı söylentisinin dolaştığı esnada Hadise'den yürek hoplatan bir paylaşım geldi.

Sahnede dans ettiği görüntüleri yayınlayan Hadise'nin iç çamaşırının görünmesi ve dans ederken dilini çıkardığı anlara ise hayranlarından yorum yağdı. Boşanma aşamasında olduğu öne sürülen çift 4 aydan beri evliydi.