Natalie Portman'ın başrolünde yer aldığı Lady in the Lake dizisinin setinde şok olay! Eli silahlı adamlar...

Natalie Portman'ın başrolünde yer aldığı Lady in the Lake dizisinin setinde şok olay! Eli silahlı adamlar...
Dünyaca ünlü oyuncu Natalie Portman'ın başrolünde oynadığı ve çekimlerine devam edilen dizisi Lady in the Lake setinde olay çıktı. Eli silahlı bir grup adamın seti basması üzerine çekimlere ara verildi.

Son olarak Thor: Love and Thunder filmiyle beyaz perdede yer alan dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Natalie Portman’ın çekimleri devam eden  ‘Lady in the Lake’ dizisinin çekimleri bir grup adamın saldırısı nedeniyle yarım kaldı. Apple TV+ için yapılan dizinin çekimleri, set ekibinin can güvenliğini sağlayabilmek adına bir süre için durduruldu.

TEHDİTLER SAVURDULAR, PARA İSTEDİLER

ABD’de Baltimore’da devam eden çekimler sırasında seti silahlı şekilde basan bir grup adam, setin kaldırılması ve çekimlerin durdurulması için tehditler savurmaya başladı. Eğer çekimler durdurulmazsa veya kendilerine 50 bin dolar verilmezse birini vuracaklarını söyleyen saldırganlar, Baltimore polisleri tarafından aranıyor.

DİZİNİN KONUSU

Alma Har’el’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, 60’lı yılarda Baltimore’da gizemli bir cinayeti çözmeye çalışan Laura Lippman’in hikayesini konu alıyor.