Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? Kardeşlerim yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? Kardeşlerim yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Kardeşlerim dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Her hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelen dizinin 3. sezonu da heyecanla bekleniyor. İlgiyle takip edilen dizi, dört kardeşin anne ve babalarını kaybetmelerinin ardından hayatın acı gerçeklerine karşı durduğu iç burkan ancak bir o kadar da sevgi dolu hayat hikayelerini ekrana taşıyor. Peki Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? Kardeşlerim yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Kardeşlerim dizisi 3. sezonun ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Dizinin çekimleri İstanbul'un Avrupa Yakasındaki Fatih semti ve yakın çevresinde gerçekleştiriliyor. Konusuyla dikkat çeken dizide Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi isimler başrolleri paylaşıyor. Kardeşlerim dizisinden ayrılan isimler ve yeni katılan oyuncular ile birlikte yeni bir dönem izleyicileri bekliyor. Dizinin 3. sezonunun 3 Eylül Cumartesi akşamı başlayacağının duyurulması da merakla bekleyenlere sevinç çığlıkları attırdı.

ASİYE VE ÖMER ZENGİNLİĞE ALIŞABİLECEK Mİ?


Kardeşlerim dizisinin 57. bölüm yani üçüncü sezon başlama fragmanı bile kısa sürede 1.5 milyondan fazla izlenme oranı elde etti. Fragmanda Asiye ve Doruk karakterlerinin buluşması da yer alıyor ve izleyiciler o sahneyi seyretmek için sabırsızlandıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

3 EYLÜL AKŞAMI EKRANDA

Dizinin hayranları üçüncü sezon hikayede yaşanacak büyük değişimi merakla bekliyor. En son Eren Ören’in ayrıldığı Kardeşlerim dizisinin kadrosuna; Ecem Bayır, Kaan Çakır ile Nihan Büyükağaç gibi önemli isimler dahil oldu.

İşte Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonundan ilk fragman: