Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler çiftinden kötü haber geldi! Bunu kimse beklemiyordu...

Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler çiftinden kötü haber geldi! Bunu kimse beklemiyordu...
Ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler'den korkutan haber geldi. Kötü haberi Berfu Yenenler sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

Sosyal medyada paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Eser Berfu Yenenler çiftinden sevenlerini korkutan haber geldi. 2015 yılında ailesinin desteğiyle katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile adını duyuran Berfu Yenenler, 2019 yılında komedyen Eser Yenenler ile evlenmişti.

Ünlü çift sosyal medya hesabından hayranlarını üzen bir gelişmeyi paylaştı.

Çocuklarından ayrı olarak ikinci defa tatil yaptıklarını ve dinlenmeye gerçekten çok ihtiyaçları olduğunu söyleyen çift, Bozcaada'da kaçamak yapıyorlardı. Sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini eğlendiren Berfu Yenenler, Instagram'da paylaştığı hikayede tatilde zehirlenerek hastanelik olduklarını açıkladı.

"KENDİMİZİ SERUMLARA SARARIZ"

Berfu Yenenler Instagram hikayesinde paylaştığı fotoğrafta: "Günaydın, iki gündür çok güzeldi, çok güzeldi diye anlatıyorum. Bilin bakalım dün akşam noldu? Zehirlendik. Bütün gece sıfır uyku. Sebebini de asla anlamadık. Gerçekten bu bir nazarsa insan utanır. Neyse şimdi daha iyiyiz zaten döneceğiz. Hemen kendimizi serumlara sararız." sözleriyle takipçilerine yaşadıklarını anlattı.