Gönül Dağı'nın 3. sezonunda neler olacak? Dilek diziye geri dönecek mi?

Gönül Dağı'nın 3. sezonunda neler olacak? Dilek diziye geri dönecek mi?
Gönül Dağı dizisinin yeni sezonuna artık sayılı günler kaldı. Peki Gönül Dağı'nın 3. sezonunda neler yaşanacak? Dilek diziye geri dönecek mi? İşte 3. sezonda olacaklar...

TRT 1'in cumartesi akşamları seyircileri ile buluşan Anadolu dizisi Gönül Dağı’nın 3. sezonu için geri sayım başladı. Taner'in karısı Dilek rolünü oynayan Gülsim Ali İlhan’ın sezon finalinde hayatını kaybetmesi seyirciyi hem çok şaşırttı hem de çok üzdü. Bütün seyirciler yeni sezonda kendilerini nasıl bir senaryonun beklediğini merakla bekliyor. Yapımcı ve dizi senaristleri oldukça düşünceli. Çünkü sezon finalinde Dilek'in hayatını kaybetmesinin ardından birçok seyirci 'Dilek yoksa biz de yokuz' isyanında bulundu.

Başrollerinde Berk Atani, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk gibi birçok genç oyuncu bulunan Gönül Dağı dizisinde senaryoda büyük bir değişimin olacağı sezon finalinde görülmüştü. Hamile olan Dilek’in kayaların altında kalıp ölmesi neticesinde bütün seyirciler şok yaşamıştı.

GERİ DÖNME İHTİMALİ YOK

Gülsim Ali İlhan’ın diziye veda etmesi sosyal medyada gündeme oturmuştu. Dilek'in geri dönme ihtimalini kabul eden herkes, mezar taşının görünmesi sonrasında umudu kesmişti.

Dizi setinden elde edilen bilgiye göre güzel oyuncu kısa bir süreliğine daha dizinin çekimlerinde olacak. Dilek karakterini oynayan güzel ve başarılı oyuncu diziye oğlunun sevdiği anlar ile beraber Taner'in rüyasında olacak.