Ah Nerede dizisi final mi yapıyor? İzleyiciler fragmanı izleyince dondu kaldı

Ah Nerede dizisi final mi yapıyor?  İzleyiciler fragmanı izleyince dondu kaldı
Ah Nerede dizisinin yedinci yeni bölümünden fragman paylaşıldı ve izleyiciler de final beklentisi içinde olduğu için büyük şaşkınlık yaşadı. Cuma akşamları yayınlanan dizinin final olacağına yönelik bilgiler basında yer almıştı. Ancak yedinci bölüm fragmanı ‘yeni bölüm’ ifadesi ile yayınlanınca da izleyiciler ne olduğunu sorgulamaya başladı.

Bazı izleyiciler dizinin bir süre daha devam etmesi gerektiğini en azın dan 13 bölümle güzel bir final yaparak bitirilmesinin doğru olacağını düşünüyor. Star TV’nin final kararı aldığı iddiası yalanlanmadı. Ama dizinin 7. bölüm fragmanının ‘yeni bölüm’ ifadesi ile paylaşılması izleyicilere farklı duygular yaşattı. Ancak daha sonra bu fragman yayından kaldırıldı ve final olduğunu belirten yeni bir fragman paylaşıldı.

FİNAL FRAGMANI İZLEYENLER ŞAŞIRDI

Birçok dizi hayranı sosyal medya üzerinden “Ah Nerede final olmasın” mesajları paylaşarak Star TV’ye etkilemeye çalışıyor. Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin akıbetini bu çabanın değiştirmesi ise pek mümkün görünmüyor. Dizinin yedinci bölümünde birçok konuya değinilmiş olduğunu fragmandan gören bazı izleyiciler dizide eksik kalan bazı konuların tamamlanabileceğini de düşünüyor.

FİNAL KARARI ALDI

Ah Nerede dizisi, beklenenden daha düşük reytingler aldı ve yaz döneminde öne çıkmayı başaramayan yapımlardan birisi oldu. Yine de hem hikayesi hem de oyuncuların emekleri düşünüldüğü zaman en azından 13 bölümlük bir sezonu tamamlaması beklentisi vardı. Fakat bu gerçekleşmeyecek. Ah Nerede dizisi hayranları ise karışık duygular yaşıyor, yedinci ve final bölümünü bekliyor. Dizinin 19 Ağustos Cuma günü yayınlanacak final bölümünde yaşanacaklar merak edilirken, Star TV’ye tepki dolu yorumlarla sosyal medyadan mesajlar geliyor.