Erol Köse'den Gülşen itirafı! Neler söyledi neler...

Erol Köse'den Gülşen itirafı! Neler söyledi neler...
Prodüktör Erol Köse, eski sevgilisi Gülşen'e çok sert sözlerle yüklendi. "Şarkısı patlamayan soyunuyor sahnede" diyen Erol Köse, Gülşen'le ilgili itiraflarda da bulundu. Peki Erol Köse, Gülşen için neler söyledi?

Şarkıcı Gülşen'in verdiği son konserdeki kıyafeti ve sözleri dikkat çekmiş ve gündemde yer etmişti.

Kıyafeti hakkında gelen eleştirilere de cevap veren Gülşen, göğüslerini gösterip, "Başka şeylerden utanalım, siz ne olduğunu biliyorsunuz. En masum yerlerimiz. Bırakın annelerimizin memesi açık kalsın" ifadelerini kullanmıştı.

"ŞARKISI PATLAMAYAN SOYUNUYOR"

Instagram sayfasından Gülşen'in konserinde çekilen bir videoyu paylaşan Köse, "Yeşilçam p..noları 70'lerde Türk sinemasını bitirmişti. Aileler utanıp gitmedi haklı olarak. Şimdi de popta bu var ve tükeniş bu. Şarkısı patlamayan soyunuyor sahnede halleniyor.

Kerimcan uçakta p...sini yayınlıyor... Ben şahsen sıkıldım bu cüretten. Ben yapımcı olarak dekolte çok klip çektim zamanında ama soft erotizm vardı pornografi değil. Şimdi p..no başladı. Büyük tehlike! Videolara izleyip sola itiniz hafıza tazeleyelim" ifadelerini kullanmıştı.

'OF OF' ŞARKISININ HİKAYESİNİ ANLATTI

YouTube'da ekranlara gelen Bize Kaldı programına konuk olan Erol Köse, çarpıcı açıklamalar yaptı. Gülşen'in 'Of Of' albümünün prodüktörlüğünü yapan Erol Köse, Of Of şarkısının hikayesini aktardı.

İşte Erol Köse’nin ağzından Of Of şarkısının hikayesi; "Gülşen’in Of Of albümünde A1 dediğimiz şarkı yok. Gülşen bana ‘Ekonomik olarak bitmiş durumdayım albümü’ çıkarmam lazım dedi. Bütün Unkapanı’nını gezdi, kimse çıkarmadı albümü. Bir gün Nazan Öncel beni çağırdı.

"BUNU GÜLŞEN'E OKUTALIM DEDİM"

İbrahim Tatlıses’e ‘Of Of’ diye şarkı yapmış ama arabesk düşünmüş. Ben bunu Gülşen’e okutalım dedim. Nazan Öncel ‘Gülşen mi kalmış? Bunu İbrahim’e yaptım ben’ dedi. Ben de prodüktör kurnazlığıyla İbrahim Tatlıses’in en sinirli anında dinlettim şarkıyı.

‘Bu ne ya? Böyle şarkı mı olur?’ dedi. Ben de Nazan Öncel’e gittim ‘Sizin şarkınızı küçümsedi’ dedim. O zaman Gülşen’e okut şarkıyı dedi. Of Of patlayınca İbrahim Bey geldi, ‘Bana bunu dinletmedin siz değiştirmişsiniz bu şarkıyı’ dedi."