Aziz dizisinde büyük değişiklik! Damla Sönmez gitti, Melisa Aslı Pamuk geldi!

Aziz dizisinde büyük değişiklik!  Damla Sönmez gitti, Melisa Aslı Pamuk geldi!
Aziz dizisi SHOW TV'ye değişiklik katarak, hikayesi ve oyuncusuyla herkesi etkilemişti. Sevilen karakterlerden Damla Sönmez'in diziden ayrılması, hayranları üzerken yerine gelecek isim merak ediliyordu. Ve yerine gelen isim belli oldu. Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk diziye dahil oldu.

Damla Sönmez’in ayrılığının ardından Aziz dizisinin senaristi Eylem Canpolat’ın da ayrılmasından sonra yeni senarist ile yeni bir yola çıkılacağı anlaşılıyor. Murat Yıldırım’ın 22 Ağustos’tan itibaren işinin başına döneceğini açıklaması ve yeni sezonda da dizinin çok iyi bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkacağına yönelik güvence vermesi hayranların içini rahatlattı.

DAMLA SÖNMEZ AYRILDI

Aziz dizisinde yeni dönemde neler olacağını merakla bekleyenler, Melisa Aslı Pamuk’un diziye dahil olması ile birlikte bu durumdan çok memnun olduklarını belirten yorumlarla destek mesajları paylaştı. En son Hayaller ve Hayatlar isimli dijital dizide başrolde yer alan Melisa Aslı Pamuk da yeniden televizyon ekranında izleyicileri ile buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Kırmızı Oda dizisine konuk olarak katılan oyuncu, 2020 yılında ise Yeni Hayat isimli dizide yer almıştı.

YERİNE MELİSA ASLI PAMUK GELDİ


Son dönemde hayranlarının yeni bir televizyon dizisi beklediği oyuncu, Aziz’in ikinci sezonunda başrol kadın oyuncusu olarak yer alacak. Hikayede nasıl bir konumda bulunacağı da merak edilen Melisa aslı Pamuk, en son Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli sinema filminde yer almıştı. Aziz dizisine başka ünlü isimlerin de katılması bekleniyor. Bu isimlerden birisinin Yurdaer Okur olma ihtimali de basında yer alan iddialar arasında bulunuyor.

Aziz dizisinin ikinci sezonunda hayranlar çok etkili bir senaryo ile çok iyi bir çıkış bekliyor. İlk sezonda dizi yayınlandığı ilk dönemde tatmin ediciydi ama sonrasında senaryoya yönelik eleştiriler arttı ve sezon sonuna doğru da Aziz dizisinin izleyici kaybı yaşadığına şahit olduk. Yeni dönemde yeni bir hikaye ve yeni oyuncularla güçlendirilmiş bir Aziz dizisinin geçen sezondan çok daha etkili bir çıkış yapması mümkün gözüküyor.

Murat Yıldırım, iki sezon başrolünde yer aldığı Ramo dizisinin ilk döneminde de beklediğini bulamamış ama ikinci sezonda değişen hikaye ile birlikte çok başarılı bir çıkış sergilemişti. Ramo dizisinden sonra benzer bir durumu Aziz ile de yaşamakta olan ünlü oyuncunun hayranlarına, “Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikaye ile döneceğinin sözünü verebilirim” şeklindeki sözleri milyonlarca izleyicide önemli bir beklenti oluşturdu.