Netflix'te tek solukta izlenen Good Morning Veronica dizisinin 2. sezonu başladı!

Netflix'te tek solukta izlenen Good Morning Veronica dizisinin 2. sezonu başladı!
Netflix'te yayınlanan polisiye 'Good Morning Veronica! dizisi, izleyiciler tarafından soluksuz izlendi. Hayranlar 2. sezon çıktı mı araştırmaları yaparken, dizinin 2. sezonu bugün yayına girdi. Heyecan aksiyon ve gerilimin bitmediği dizide ne olup biteceğini izleyip göreceğiz.

Suç ve dram türlerinde bir yapım olan Good Morning Veronica son zamanlarda çok tutan bir dizi oldu. 1. sezonunda bir an bile sıkmayan dizide, macera hiç bitmedi. 8 bölümden oluşan dizinin 2. sezonu bugün çıktı. 

DİZİNİN KONUSU NE?

Dizinin konusu, Bir intihara tanık olduktan sonra, göze batmayan bir polis memuru, her ikisi de istismara uğramış kadınları içeren iki ihmal edilmiş vakayı kendi başına soruşturmaya karar verir. Bir arkadaşlık sitesine dadanan sapığın peşindeki kadın polis, korkunç bir sır taşıyan bir karı kocayı ve bu sırrı saklamak için kurdukları komplo ağını ortaya çıkarır. Sao Paulo Karakolunda bir katip olan Veronica Torres, intihara tanık olduktan sonra geçmişinden acı dolu anılarla yüzleşir. Kısa bir süre sonra (aynı hafta içinde), Veronica yardım için haykıran bir kadından korkunç bir çağrı alır; bu, soruşturma becerilerini iki vakayı çözmek için kullanan Veronica’nın ilgisini çeker: intihar ve korkunç çağrı. Veronica’nın haberi olmadığı sürece, araştırması yalnızca ailesini değil tüm ailesini tehlikeye atıyor.

OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda, Tainá Müller, Elisa Volpatto, Camila Morgado, Eduardo Moscovis, Antônio Grassi ve César Mello gibi isimler yer alıyor.