Kerem Bürsin hakkında flaş iddia! Can Yaman'ı İtalya'ya, Kerem Bürsin'i İspanya'ya kaptırdık

Kerem Bürsin hakkında flaş iddia! Can Yaman'ı İtalya'ya, Kerem Bürsin'i İspanya'ya kaptırdık
Kerem Bürsin’in ünü ülkeyi aştı. Uzun süredir İspanya'da popüler olan ve sürekli Madrid'i ziyaret etmeye başlayan Kerem Bürsin ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İspanya'daki proje yapacağı konuşulan Kerem Bürsin'in yakında İspanya’ya yerleşeceği öne sürüldü.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre kısa süre içerisinde İspanya'da popülerliğini artıran ünlü oyuncu Kerem Bürsin hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Kerem Bürsin’in attığı her adımı yakından izleyen İspanyol basını, başarılı oyuncunun çok yakında İspanya’ya yerleşeceğini ileri sürdü.

Kerem Bürsin’in son zamanlarda çok sık İspanya'yı ziyaret ettiğine dikkat çeken İspanyol basını, ünlü oyuncunun haziran ayında yaptığı son ziyaretinde güzel haberi verdiğine ve bir dahaki gelişinde daha uzun süre kalabileceğini söylediğini iddia etti.

İspanyol basının haberinde Kerem Bürsin’in ülkede projeler gerçekleştirebileceğini fakat henüz kesinleşen bir şey bulunmadığını ifade ederken her an bir sürpriz olabileceğini de vurguladı. Haberde ayrıca Kerem Bürsin’in Madrid’i çok sevdiği ve buradan bir ev alabileceği belirtildi. Habere göre Kerem Bürsin İspanyol basınına “Madrid’e taşınma konusunda bir süredir düşünüyorum. İspanya’da yaşamak harika olurdu” dedi.

İspanya’da birçok görüşme yapan ve yeni projelerle ekrana gelmesi muhtemel olan Kerem Bürsin’in bu açıklamaları İspanyol hayranlarını mutlu etti. İspanyol basınında çıkan haberlerde Kerem Bürsin’in yeni projelerinin olacağını açıklaması ve İspanyolca öğrenmeye başlaması vurgulandı.