Birce Akalay, her projesini çok sevdi ama Yer Gök Aşk dizisini unutamıyor!

Birce Akalay, her projesini çok sevdi ama Yer Gök Aşk dizisini unutamıyor!
Ünlü oyuncu Birce Akalay'dan çarpıcı açıklamalar... Şu sıralar Netflix dizileri Kuş Uçuşu ve Mezarlık ile büyük ses getiren Akalay'ın son röportajı, Havva karakterini unutamayanlar için çok önemli. Güzel oyuncu, kendisi için Yer Gök Aşk dizisinin çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Fox TV’de 2010-2013 yılları arasında ekrana gelen Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandıran Birce Akalay için, tüm dizileri bir yana, Havva ve Yer Gök Aşk bir yana… Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda kariyer hayatına dair önemli açıklamalarda bulundu. Şu sıralar Netflix’in Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileriyle ününe ün katan güzel oyuncunun açıklamaları sizlerle…

BİRCE AKALAY İÇİN YER GÖK AŞK DİZİSİ ÇOK ÖZEL

Fox'un sevilen dizisi Yer Gök Aşk'ta Murat Ünalmış ile birlikte mükemmel bir uyum yakalayan Birce Akalay, canlandırdığı Havva karakteriyle izleyicilerin gönlünü fethetmişti. Hayranları, Havva'yı oynamadığını adeta yaşadığını dile getiriyordu. Bu durum Birce Akalay için de geçerli. Ünlü oyuncuya hayatının dönüm noktaları sorulduğunda, verdiği yanıt şu oldu:

"Diğer dönüm noktam televizyona geri döndüğüm Yer Gök Aşk dizisi. İş çok sürükleyiciydi, içinde olmayı çok istiyordum. Beni aslında diğer kız kardeş rolü için düşünmüşlerdi. Ama ben Havva'ya aşık olmuştum. Kariyerimde Havva olmasaydı büyük bir boşluk hissederdim."

Son dönemde dijital projelerle adından söz ettiren Akalay'ın Yer Gök Aşk sevgisi, Havva karakterini unutamayan hayranlarını da çok mutlu etti. Kuş Uçuşu dizisinde Lale ve Mezarlık dizisinde de Önem karakteri ile izleyici karşısına çıkan oyuncu, bu iki projeyle ilk defa dijitalde yer aldığını belirtti. Ve son iki Netflix dizisinin de kariyerinin bir diğer dönüm noktası olduğunu açıkladı.