Mehmet Ali Erbil TikTok'a ilginç bir video ile giriş yaptı! "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye"

Mehmet Ali Erbil TikTok'a ilginç bir video ile giriş yaptı! "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye"
TikTok hesabı açtığını duyuran ve canlı yayın yapan Mehmet Ali Erbil, ilginç bir video çekti. Mehmet Ali Erbil’ hakkında cinsel taciz ve tehdit iddiasıyla dava açan TikTok fenomeni Ece Ronay ise “Zamanında bana TikTok’ta dileniyorsun deyip küçümseyen, şimdi benden beter hale gelmiş. Çok keyifliyim. Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye.” dedi.

Son zamanlarda yaşadığı hastalıklar nedeniyle televizyonlardan uzak kalmak zorunda olan Mehmet Ali Erbil, sosyal medyaya giriş yapmaya karar verdi.

Geçtiğimiz hafta TikTok hesabı açması ve takipçilerinden pahalı hediyeler talep etmesiyle sosyal medyada gündem olan Erbil'den yeni bir video geldi.

TikTok'ta yaptığı canlı yayını Instagram hesabından yayınlayan Erbil, "TikTok başlamıştır hesabımı takip edin." diye yazdı.

Videoda garip hareketler yapan Mehmet Ali Erbil'in videosu sosyal medyada gündem oldu.

"YENİ DİLENCİNİZ HAYIRLI OLSUN TÜRKİYE"

Mehmet Ali Erbil’ hakkında cinsel taciz ve tehdit iddiasıyla dava açan TikTok fenomeni Ece Ronay'dan da paylaşım gelmişti. Ronal, Erbil'in hesap açması üzerine “Zamanında bana TikTok’ta dileniyorsun deyip küçümseyen, şimdi benden beter hale gelmiş. Çok keyifliyim. Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye.” mesajını yayınlamıştı.