Mert Yazıcıoğlu Afra Saraçoğlu Aşkında İhanet Yaşandı mı? O Sorulara Çok Kızdı

Mert Yazıcıoğlu Afra Saraçoğlu Aşkında İhanet Yaşandı mı? O Sorulara Çok Kızdı
Mert Yazıcıoğlu geçtiğimiz gün magazin muhabirlerinin Afra Saraçoğlu sorularına çok sinirlendi. İşte ünlü ismin tepkisi…

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu arasında 4 yıl boyunca yaşanan aşk, ihanet iddialarının gölgesinde sona ermişti. Çift birbiri hakkında hiçbir açıklama yapmadan ilişkilerini noktalarken gündemde Mert Yazıcıoğlu’nun Dilan Çiçek Deniz ile ilişki yaşadığı ve ihanet nedeniyle ilişkinin sona erdiği konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirleriyle bir araya gelen ünlü oyuncu, bu yöndeki sorular karşısında sinirlerine hakim olamadı.

Nişantaşı’nda Ödül Törenine Katılmıştı

Nişantaşı’nda Mimar Sinan Ödül Töreni'ne katılan Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu’ndan nasıl ayrıldığı, ihanet iddialarının doğru olup olmadığı sorularına sinirlendi. Yüz hatlarından gergin olduğu net bir şekilde anlaşılan Mert Yazıcıoğlu, "Çok vakit geçti ilişki üzerinden. Artık herkes kendi hayatında. Üstünden iki sene geçmiş. Dönüp dolaşıp aynı şeyi konuşmaya gerek yok" dedi.

mert-yazicioglu.jpg

Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrasında sessizliğini korumaya devam eden Afra Saraçoğlu ise yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü isim, oyuncu olan Mert Ramazan Demir ile aşka yelken açtı.