Kylian Mbappe ile Usain Bolt Ne Zaman Yarışacak?

Kylian Mbappe ile Usain Bolt Ne Zaman Yarışacak?
Kylian Mbappe ile Usain Bolt arasında koşu yarışı yapılacağı duyuruldu. Peki Kylian Mbappe ile Usain Bolt ne zaman yarışacak? İşte detaylar.

Paris Saint-Germain ve Fransa Milli Takımı'nın süperstarı Kylian Mbappe PSG’de tartışmalı bir performans sergiledi. Takımın yıldız oyuncusu hakkında pek çok transfer haberi gündeme gelirken sürpriz bir durum ortaya çıktı. Koşu alanının rakipsiz ismi Usain Bolt’un yarış teklifini kabul ettiğini söyleyen Kylian Mbappe, yarış için hazırlıklara başladı.

Kylian Mbappe ile Usain Bolt Yarışacak

Usain Bolt’un yarış teklifini kabul eden Kylian Mbappe, kendi vakfı tarafından organize edilecek etkinlikte bu yarışa çıkacak. Yarışmayı kabul ettikten sonra kendisinin hiç şansı olmayacağını söyleyen Mbappe, sosyal etkinlik kapsamında böyle bir yarışa imza atacak. İkili arasında yapılacak yarışta herhangi tarih açıklanmadı. Önümüzdeki dönemlerde yapılacak etkinlik için resmi açıklama ileri tarihlerde yapılacak.

Hangisi Hızlı? Kylian Mbappe mi Usain Bolt mu?

İki ismin bugüne kadar yaptığı koşularda önemli bir fark olduğu görülüyor. 100 metrelik bir mesafeyi 9.58 saniyede koşan ve rekor sahibi olan Usain Bolt bu alanın en iddialı ismi. Kylian Mbappe ise 100 metreyi 10,9 saniyede koşabiliyor.