Serdar Ali Çelikler'in Derbi İddiası Ortalığı Karıştırdı

Serdar Ali Çelikler'in Derbi İddiası Ortalığı Karıştırdı
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi için Serdar Ali Çelikler’in iddiaları ortalığı karıştırdı. İşte o sözler…

Trendyol Süper Lig’de son 2 haftaya Galatasaray zirvede girdi. Fenerbahçe ile arasında 6 puan olan sarı kırmızılı takım, bu hafta sonunda oynanacak derbide şampiyonluğunu ilan edebilir. Son 2 maçtan 1 puan almasıyla şampiyonluğunu ilan edecek Galatasaray için Serdar Ali Çelikler’den iddialı bir çıkış geldi.

YouTube Programındaki Sözler Tepki Çekti

YouTube programında Florya’dan aldığı son bilgileri paylaştığını söyleyen Serdar Ali Çelikler, Galatasaray’ın bu maça çok farklı hazırlandığını söyledi. Serdar Ali Çelikler, "Galatasaray'ın amacı maçı 5-0 yenmek. Duyum değil bilgi bu. Ben içeriden bilgiyi aldım. Galatasaray takımı çok hırslı. Fatih Karagümrük'ü yenip Fenerbahçe'yi ezmek için oynarız diyorlarmış. Fatih Karagümrük'ü zaten yendiler. Fenerbahçe'yi farklı yenelim düşüncesindeler." dedi.

Galatasaray’ın 5 tane gol atması halinde Ali Koç’un takımın başında kalamayacağını söyleyen Serdar Ali Çelikler, Ali Koç’a çağrı yaptı.