Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım ve Ali Koç Rövanşta Karşı Karşıya Geliyor!

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım ve Ali Koç Rövanşta Karşı Karşıya Geliyor!
Fenerbahçe’de Sadettin Saran’ın adaylıktan çekilmesi sonrasında Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında yeni bir seçimin daha olacağını ortaya koydu.

Fenerbahçe’de Ali Koç dönemindeki başarısızlıklar ve bu seneki şampiyonluğun da büyük oranda kaybedilmesi sonrasında gözler seçimlere çevrildi. Son 2 haftaya 6 puanlık fark ile girecek Galatasaray’ın 1 puan alması dahi şampiyonluğu getirecek. Dün oynanan maçta taraftarın yoğun tepki gösterdiği Ali Koç, seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı. Bu açıklama sonrasında Sadettin Saran’ın geri çekildiğinin öğrenilmesi Ali Koç’un karşısında sadece Aziz Yıldırım’ın kalmasını sağladı.

Aziz Yıldırım Büyük Farkla Kaybetmişti

Yapılan en son seçimde Aziz Yıldırım’a karşı büyük oy farkı atan Ali Koç, büyük umutlarla göreve başlamıştı. Ancak arka arkaya gelen başarısızlık sonrasında taraftar Aziz Yıldırım’ın yeniden göreve gelmesi adına imza kampanyaları başlattı. Aziz Yıldırım suskunluğu korusa da bugün Senad Ok’un açıklamaları ile seçimin iki isim arasında geçeceği kesinleşti.

Senad OK yaptığı açıklamasında “İnsanların bir alternatife ihtiyacı var. Belki de adaylığı insanları birleştirebilirdi çünkü biraz Ali Koç ve Aziz Yıldırım şeklinde ikiye ayrılmış durumda camia.” Diyerek son seçimin rövanşının yapılacağını ortaya koydu.

Aziz Yıldırım Adaylığını Ne Zaman Açıklayacak?

Aziz Yıldırım’ın adaylığını ne zaman açıklayacağına yönelik değerlendirme yapan Senad Ok bu konuda ise “Aziz Yıldırım'ın sezon bittikten sonra açıklama yapmasını bekliyorduk ama bunu bu hafta içine çekebilir. Adaylığa hazırlandığını biliyoruz. Benim edindiğim izlenime göre derbi öncesi bir açıklama olabilir. Süre de çok azaldı, hazırlıklarını yapmak durumunda. Kendisi net ifade etmese de aday olmasını bekliyoruz.” dedi.