Kansere Yakalanan Tanyeli’nin Son Durumu Korkuttu!

Kansere Yakalanan Tanyeli’nin Son Durumu Korkuttu!
Kansere yakalandığı için kanser tedavisi gören Tanyeli’nin son durumu geçtiğimiz gün kameralara yansıdı. Ünlü sanatçının son hali sevenlerini üzdü.

Pankreas kanserine yakalandığını duyuran Tanyeli, tedavisini sürdürüyor. Risk nedeniyle evde kalmayı tercih eden Tanyeli, uzun süre sonrasında eşi İlker Sünneli ile görüntülendi. Nişantaşı City’s’te alışveriş yapan sanatçı, buradan ayrılırken magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Tanyeli son durumu ciddi bir kilo kaybı yaşadığını gözler önüne serdi.

Tanyeli Son Durumunu Anlattı: 47 Kiloya Düştüm

Tanyeli son durumu hakkında bilgi verdi. 47 kiloya düştüğünü söyleyen sanatçı, çok fazla toplum içerisine girmemeye çalıştığını söyledi. “Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim. Benim diyen manken bile 47 kilo değildir. 10 gün sonra ilk defa evden dışarı çıkabildim. Hava almak istedim. Akşam ödül törenine gideceğim o yüzden alışveriş yaptım. Kalabalıkta durmamaya gayret ediyorum.

tanyeli-son-durumu.jpg

Tedavi sürecinde olduğum için enfeksiyona açığım.” diyerek açıklamalarda bulunan Tanyeli, kanser tedavisi noktasında elinden geleni yaptığını, iyi bir gelişme olduğu takdirde bunu paylaşacağını söyledi.