Doğuş'tan Yıllar Sonra Saksı Pozu İtirafı

Doğuş'tan Yıllar Sonra Saksı Pozu İtirafı
Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Doğuş, yıllar sonra çarpıcı itiraflarda bulundu.

Armağan Çağlayan’ın hazırlayıp sunduğu YouTube programı “Şimdiki Aklım Olsaydı” serisi konuklarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü isimlerin konuk olarak alındığı programda samimi itirafların yapılması programın kısa sürede popüler hale gelmesini sağladı. Programın yeni konuğu ise şimdi Doğuş oldu. Aşk hayatı, açıklamaları ve pozlarıyla bir dönemin en çok konuşulan ismi olan Doğuş, programda o dönemleri değerlendirdi.

“İki Çocuğum Var”

2014 yılında Hoşkedem Hidayetkızı ile evlenen Doğuş kısa süren evlilik sonrasında ise Şeyma uygun ile evlenip 3 yıl sonra ayrılmıştı. Bu konuyu dile getiren Armağan Çağlayan evlilikten dolayı pişman olup olmadığını sordu. Doğuş ise evlilikten 2 çocuğu olduğunu ve bu nedenle Şeyma Uygun’la evliliğin olmadığını ve bu nedenle ayrıldıklarını söyledi. "Şu an onu soramam kendime çünkü iki tane evladım var yani Jennifer Lopez'le de evlenip ayrılsaydım mutlu olurdum. Çünkü iki tane oğlum dünyanın her şeyi benim için ama aile arayışı aile sıcaklığı olur diye düşündüm olmadı Şeyma hanımla" diyerek duruma açıklık getiren Doğuş, sonrasında ise çok konuşulacak saksı itirafında bulundu.

dogus.jpgBana Atılan Bir Kazıktı

Bir dönem saksı pozu vererek tüm Türkiye’de konuşulan Doğuş bu konudaki pişmanlığını ise "Bana atılan sağlam bir kazıktı şimdi mesela onu başka biri yapsaydı bu kadar ses getirmezdi. Ben yaptığı gibi durduğu için şimdi ailelerin çocuğu evimize giren adamın böyle bir şey nasıl yani bir kere mantık olarak yapmamam gereken bir şeyi nasıl yapmış olabilirim? Yani ya da çiçek açtım LOL diye bir kelime nasıl yazabilirim” diyerek anlattı.