Bülent Şakrak ile Esra Akpınar Aşkını Zeynep Bastık Paylaştı

Bülent Şakrak ile Esra Akpınar Aşkını Zeynep Bastık Paylaştı
Bülent Şakrak ile Esra Akpınar arasında başlayan aşk, Zeynep Bastık’ın objektifine yansıdı. Ünlü isim fotoğrafı paylaştı.

2015 yılında Ceyda Düvenci ile evlenen ancak 10 Temmuz 2023’te sürpriz bir şekilde boşanan Bülent Şakrak yeni aşka yelken açtı. Boşanma iddiaları arasında Bülent Şakrak’ın ihaneti de konuşulurken çift bu konuda açıklama yapmaktan kaçınmıştı. Geçtiğimiz günlerde Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşk iddiaları gündeme gelirken aşk resmen belgelendi. Üstelik paylaşımı yapan da çiftin yakın arkadaşı Zeynep Bastık oldu.

Bülent Şakrak ile Esra Akpınar Aşkı Görüntülendi

2015 yılında dünya evine giren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylenmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesi geldi. Ünlü çiftin aşk pozunu Zeynep Bastık paylaştı. İşte o fotoğraf;

bulent-sakrak-ile-esra-akpinar.jpg

Velayet Annede Kalmıştı

Çiftin evliliğinden çocukları Okan Ali’nin velayeti Ceyda Düvenci’ye verilmişti. Boşanma sonrasında tek başına yaşamaya başlayan Bülent Şakrak’ın hayatında Esra Akpınar olduğu ortaya çıktı. En son projelerinde birlikte rol alan ikilinin bu çekimler ile birlikte tanıştığı ve sonrasında ilişkinin aşka dönüştüğü öne sürüldü. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesini ise Zeynep Bastık paylaştı. Ünlü çiftin aşk pozu kısa sürede gündem oldu.