Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Sadece 3’ü Girebildi!

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Sadece 3’ü Girebildi!
Tüm dünyada yakından takip edilen Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesi açıklandı. Türkiye’den listeye 3 isim girebildi. İşte detaylar.

TC Candler ve Independent Critics ortaklığı ile gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesi paylaşıldı. Dünya genelinde gerçekleştirilen özel çalışmalar ile son hali verilen listede Türkiye’den de 3 ismin yer alması dikkatlerden kaçmadı. Kariyer, kıyafet tercihleri ve dış görünüm gibi pek çok farklı kriterin yer aldığı Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesi’nde bu yıl zirvede Jasmine Tookes yer aldı.

İşte Dünyanın En Güzel Kadını

Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesinde aynı zamanda sıralama da yapılıyor. Jasmine Tookes zirvede yer alan isim olurken ilk 5’e girmeyi başaran diğer kadınlar şöyle oldu;

  • Nancy Jwewl Mcdonie
  • Lisa
  • Dasha Taran
  • Sitala
jasmine-tookes-kimdir.jpg
Jasmine Tookes

Jasmine Tookes Kimdir?

Listenin açıklanmasının ardından en çok merak edilen isimlerden birisi de Jasmine Tookes oldu. Jasmine Tookes, Amerikalı bir modeldir. En çok, Victoria's Secret markası için yaptığı çalışmalarla tanınır. 1991 yılında California'da doğan Tookes, model kariyerine 2009 yılında başladı. Kariyerinin başlangıcında çeşitli dergiler için çalıştı ve farklı moda markaları için defilelerde yer aldı. Ancak, adını geniş kitlelere duyurması Victoria's Secret ile olan işbirliğiyle oldu. Victoria's Secret Fashion Show'da podyumda yer almasıyla büyük bir ün kazandı. Tookes ayrıca Elle, Vogue ve Harper's Bazaar gibi dergilerde de yer aldı.

Türkiye’den 3 İsim Sıralamada

Türkiye’den listeye giren 3 isimden 33. sırada yer alan güzel isim Sıla Türkoğlu oldu.

sila-turkoglu.jpg
Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu’nun ardından Türkiye’den listeye giren isimler ve dereceleri ise şöyle;

ozge-yagiz.jpg
Özge Yağız

43'üncü sırada Özge Yağız

hande-ercel.jpg
Hande Erçel

53'üncü sırada Hande Erçel'in