Yiğit Poyraz Survivor’dan Neden Ayrıldığını İtiraf Etti

Yiğit Poyraz Survivor’dan Neden Ayrıldığını İtiraf Etti
Survivor’da finale kalması beklenen isimlerden olan Yiğit Poyraz’ın Survivor’dan neden elendiği ortaya çıktı. Yiğit Poyraz sonunda itiraf etti.

2021 yılında Survivor’da finale kalan ve All Star sezonunda finale çıkması beklenen Yiğit Poyraz, sürpriz bir şekilde elenerek ada yaşamına veda etmişti. Yiğit Poyraz’ın yaşadığı bu ayrılık sonrasında gündeme ilişki yaşadığı Yasmin Erbil gelirken Survivor sonrasında ikili, aşklarına dolu dizgin devam etti. Yoğun bir şekilde geçen Survivor All Star’da yaptığı hırsızlık olaylarıyla anılan Yiğit Poyraz’ın Survivor’dan neden ve nasıl ayrıldığı merak ediliyordu. Zira düellolarda da performansının çok uzağında kalması, Yiğit Poyraz bilerek elendi şeklinde yorumlara neden olmuştu. Şimdi ise yarışmacı gerçekleri itiraf etti.

Etkinlikte Birlikte Görüntüler

Geçtiğimiz günlerde Yasmin Erbil ile bir etkinliğe katılan Yiğit Poyraz, burada magazin muhabirlerine özel açıklamalar yaptı. Survivor All Star şampiyonu olarak dönmesi beklenen Yiğit Poyraz’ın “Yasmin’i çok özledim. Aşk ağır bastı” demesi , elenmesinin ardındaki gerçeğin öğrenilmesini sağladı. Sevgilisinin bu sözlerine kayıtsız kalamayan Yasmin Erbil ise "Sonuna kadar kalır diye düşünüyordum. Ama döndüğü için mutluyum" dedi.

yigit-poyraz.jpg
Yiğit Poyraz ile Yasmin Erbil birlikteliği sürüyor.

Çiftin hayatlarını evlilik ile sürdürmesi beklenirken Yiğit Poyraz ile Mehmet Ali Erbil’in ne zaman tanışacağı da merak ediliyor.