Murat Dalkılıç 9. Burun Ameliyatı Sonrası Görüntülendi

Murat Dalkılıç 9. Burun Ameliyatı Sonrası Görüntülendi
Murat Dalkılıç 9. burun ameliyatını da olduktan sonra merak uyandırmıştı. Ünlü isim operasyon sonrasında ilk kez görüntülendi.

Türkiye’de özel hayatından operasyonlarına kadar her yaptığı ile gündem olan Murat Dalkılıç, yeniden bıçak altına yattı. Daha önce 8 kez burun ameliyatı olan ünlü isim, bir kez daha operasyon geçirdi. Konuyla ilgili ilk kez 2019 yılında açıklama yapan Murat Dalkılıç, burun kemiklerinde doğuştan gelen bir sorun yaşadığını ve bu nedenle de sürekli sıkıntı duyduğunu söylemişti.

İlkokuldan Beri Estetik Yaptırıyor

İlkokul dönemlerinden itibaren burun bölgesine estetik yaptırmak zorunda kaldığını söyleyen Murat Dalkılıç, bu konuda şöyle demişti;

"Estetik yaptırdım, hatta yedi kez. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu. Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış, hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi. Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum." demişti.

Ancak tüm bu sözlerin ardından 9. kez operasyon yaptıran Murat Dalkılıç yeni görünümü ile sosyal medyada gündem oldu. Sevenleri Michael Jackson’a benzettiği şarkıcıya olumsuz yorumlar yaparken Murat Dalkılıç estetik sorularına yanıt vermedi.

İşte ünlü ismin son hali;

murat-dalkilic-burun-ameliyati-sonrasi.jpg