Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz’ı Kıskandı mı?

Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz’ı Kıskandı mı?
Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz arasında yaşanan son tartışmaya Fatih Altaylı’dan “Kıskandı” yorumu geldi. İşte merak edilenler…

Türkiye’de Konuşanlar programı ile büyük bir üne ve gelire sahip olan Hasan Can Kaya, geçtiğimiz günlerde bir kaza yaşamıştı. Kaza sonrasında ameliyata alınan ünlü isim, Cem Yılmaz ile bir polemik yaşamıştı. Bu yaşanan olaylar Türkiye gündeminde sıcaklığını korurken konuyla ilgili Fatih Altaylı’dan dikkat çeken bir yorum geldi.

Fatih Altaylı’dan Dikkat Çeken Yorum

Hasan Can Kaya’nın Cem Yılmaz için "Küçük bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış" şeklindeki sözlerini değerlendiren Fatih Altaylı, iki ismi de sevdiğini ancak Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya’nın aynı durumda ve statüde olmadığını söyledi. İkisinin de birbirinden tamamen iki farklı alanda yer aldığını söyleyen Fatih Altaylı, "Cem Yılmaz Bir stand up'çı, Hasan Can Kaya Cem Yılmaz gibi değil Hasan Can daha çok seyirciyle itişen, bol küfürlü bir muhabbet yürüten eğlenceli mi eğlenceli zeki mi zeki fırlama mı fırlama ama Cem Yılmaz başka bir dik yani Hasan Can Kaya henüz o Lig'de değil tabii onun Cem'e veteran demesi bana dense çok bozulmam. Cem'in de pek bozulduğunu sanmıyorum bozulmuş mudur ondan da emin değilim." dedi.

fatih-altaylidan-hasan-can-kaya-cem-yilmaz-yorumu.jpg

Sözlerinin devamında iki ismin de iyi para kazandığına dikkat çeken Fatih Altaylı, “Cem tabii daha çok kazanıyor ve daha uzun süredir kazanıyor. Belki Hasan Can onu da kıskanmış olabilir bilmiyorum sanmıyorum da ihtiyacı da yok.” dedi.