Müge Anlı'dan Farah Zeynep Abdullah'a Uyarı: Dikkatli Ol

Müge Anlı'dan Farah Zeynep Abdullah'a Uyarı: Dikkatli Ol
Müge Anlı'nın canlı yayınında Bursa'dan kaybolan 15 yaşındaki Kaan Çam'ın aranmasına devam edildi.

Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ve Tatlı Sert programını severek izlenmeye devam ediyor. Müge Anlı ve Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı ve ekibi kayıpları aramaya devam ediyor.

Cinayetleri aydınlatan, çözülemeyen olayları çözen ve kayıpları bulan Müge Anlı ve ekibi, stüdyoya gelen vatandaşların derdine derman olmaya devam ediyor.

Müge Anlı 29 Nisan tarihli yayınında yine birçok olay gündeme getirildi. Müge Anlı son bölümünde kayıplarını arayanlara yardımcı olmaya devam etti.

21 Nisan Pazar günü Bursa Osmangazi Altıparmak Mahallesinden kaybolan 15 yaşındaki Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam'ın ailesi Müge Anlı'dan yardım istedi. Kaan Çam'ın İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gittiği sonra kaybolduğu belirtildi.

Kaan Çam Farah Zeynep Abdullah'ı Arıyor

Birçok vatandaş Müge Anlı son bölümüne katılarak Çam'ın Beşiktaş ve Nişantaşı'nda ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı aradığını söyledi.

Müge Anlı, Farah Zeynep Abdullah'a seslenerek "Kendisi nerede oturuyor bilmiyorum ama lütfen dikkatli olsun" uyarısında bulundu.