Ekranların Sevilen Dizisi Karaağaç Destanı İzleyicilerine Kötü Haber

Ekranların Sevilen Dizisi Karaağaç Destanı İzleyicilerine Kötü Haber
Severek takip edilen TRT yapımı Karaağaç Destanı dizisinden gelen haber dizinin seyircilerini bir hayli üzecek.

TRT tarafından yayınlanan diziler için yeni sezon planlamaları duyuruldu.

Bozdağ Film imzası taşıyan “Bir Sevdadır” dizisi 13. bölümde final yaparken, “Kara Ağaç Destanı” için final kararı verildi. Öte yandan, “Teşkilat”, “Gönül Dağı”, “Mehmed Fetihler Sultanı” ve “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizileri de yeni sezonları ile seyirciyle buluşmayı sürdürecek.

Kara Ağaç Destanı Final Bölümü

Motto Yapım imzalı olan ve Kapadokya’da çekimleri yapılan “Kara Ağaç Destanı”, en son yönetmen değişikliği yaşamıştı ve diziyi Cem Akyoldaş devralmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yapılan habere göre; Ayten Uncuoğlu, Olgun Şimşek, Hakan Boyav, Emre Kıvılcım, Merih Öztürk, Meltem Akçöl ve Özlem Conker gibi başarılı oyuncuları buluşturan dizi, eğer bir değişiklik yaşanmaz ise 7 Haziran’da ekrana gelecek 15. bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin gelecek bölümde ana kadrodaki 2 oyuncusu ise ekibe veda edecek.

TRT’nin sevilen dizilerine ilişkin yapılan açıklamalar, diziseverlerin merakla beklediği gelişmeler arasındaydı. Dizilerin devam ve sezon finali kararları, seyircilerin heyecanını artırırken, yeni sezonun nasıl şekilleneceği konusunda da ipuçları sunuyor.