MİLLİ TOHUM TANITIMI VE TARLA GÜNLERİ YARIN AYAŞ’TA BAŞLIYOR

MİLLİ TOHUM TANITIMI VE TARLA GÜNLERİ YARIN AYAŞ’TA BAŞLIYOR
Ata Tohumculuk’un düzenlediği Milli Tohum Tanıtımı ve Tarla Günleri, yarın Ankara’nın Ayaş ilçesinde başlıyor. Tarla Günleri etkinliğine; ziraat odaları, tarım kredi ve pancar ekicileri kooperatifleri, bayiler, sivil toplum örgütleri, üreticiler ve üniversite paydaşları, yem, un, güre, tohum ve ilaç...

Ata Tohumculuk’un düzenlediği Milli Tohum Tanıtımı ve Tarla Günleri, yarın Ankara’nın Ayaş ilçesinde başlıyor. Tarla Günleri etkinliğine; ziraat odaları, tarım kredi ve pancar ekicileri kooperatifleri, bayiler, sivil toplum örgütleri, üreticiler ve üniversite paydaşları, yem, un, güre, tohum ve ilaç firmaları temsilcileri de katılım sağlayacak.

Milli Tohum Tanıtımı ve Tarla Günleri, yarın Ankara’nın Ayaş ilçesinde başlıyor. Ata Tohumculuk’un düzenlediği Tarla Günleri’nde tamamen yerli ve milli tohumlar tanıtılacak. Tarla Günleri etkinliğine; ziraat odaları, tarım kredi ve pancar ekicileri kooperatifleri, bayiler, sivil toplum örgütleri, üreticiler ve üniversite paydaşları, yem, un, güre, tohum ve ilaç firmaları temsilcileri de katılım sağlayacak.

Yeri buğday ve arpa çeşitleri, tarımın emekçilerinin yer aldığı konuklara tanıtılırken Prof. Dr. Hakan Özkan ve Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dr. Güray Akdoğan da “Milli Tohum Seferberliği” hakkında seminer verecek.

Tarla Günleri, Ayaş Tekke Mahallesi Karakoyunlu Küme Evleri'nde düzenlenecek.