Ankara'da iğrenç ilişki ağı mide bulandırdı! Dayısının eşiyle ilişki yaşayıp, kuzeniyle evlendi

Ankara'da iğrenç ilişki ağı mide bulandırdı! Dayısının eşiyle ilişki yaşayıp, kuzeniyle evlendi
Ankara'da Vedat Ö. isimli bir kişinin yıllarca dayısının eşiyle ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Bununla da yetinmeyen Vedat Ö. askerden gelince aynı dayısının kızıyla evlendi. Mahkemeye giden olayda Vedat Ö.'nün dayısının son iki çocuğunun da babası olduğu ortaya çıktı.

Ankara'da bir kişi önce dayısının eşiyle gizli ilişki yaşadı sonrasında dayısının kızıyla evlendi. Kayınbiraderi ve baldızı çocukları çıkarken, kayınvalidesinden 2, kızından 2 çocuğu olduğu belirtildi.

Ankara Aile Mahkemesi’nde açılan boşanma davasına göre, Çankırı’nın bir köyünde ikamet eden Vedat Ö., 16 yaşında iken babasıyla kavga edince dayısı M.K.’nin evine yerleşti. Senelerce dayısında kalan Vedat Ö., dayısının eşi S.K. ile ilişki yaşadı. Askere gidip gelen Vedat Ö., dönmesinin ardından dayısının ve eşi S.K.’nin kızları F.Ö. ile evlendi, sonrasında da Ankara’ya taşındı.

ÇARPIK İLİŞKİ ORTAYA ÇIKTI

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un aktardığına göre; Vedat Ö., kayınvalidesi olan anne ile ilişkisine devam ederken, kızı ile de devam ettiği evliliğinde iki çocuğu oldu. Vedat Ö. kas hastalığına yakalandığı zaman eşi F.Ö. ile evliliklerinde problem çıkmaya başladı. Vedat Ö. ile F.Ö., boşanmak için mahkemeye başvurunca senelerdir devam eden çarpık ilişki gerçeği de meydana çıktı.

Dayısının 4 çocuğundan son 2 çocuğunun babasının Vedat Ö. olduğu bildirildi. Senelerdir enişte dedikleri şahsın babaları olduğunu öğrenen çocuklar “babalık” davası açtı.

Ankara’da 2022 senesinde açılan ve hala süren davalarda dayı M.K. ile yeğeni ve aynı zamanda damadı Vedat Ö. ile çocukların DNA testleri dosyaların seyrini belirleyecek. Dayı M.K.’nın ise Vedat Ö. ile yasak ilişki yaşadığını öğrendiği eşi S.K. ile boşandığı belirtildi.